Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Descriere
Imapcte asupra sanatatii, sigurantei si mediului

Nu exista efecte negative semnificative asupra sanatatii, sigurantei si mediului asociate cu utilizarea METS. Nu exista riscuri semnificative, directe sau indirecte asupra publicului general atata timp cat echipamentul si santierul sunt in mod rezonabil asigurate impotriva persoanelor neautorizate. In special :
- Pericole chimice : Produsele chimice si biologice utilizate sunt biodegradabile si nu afecteaza mediul. Operatorii echipamentelor sunt specializati in manevrarea acestor materiale cu mare grija, cu posibilitatea aparitiei unor riscuri daca acestia se expun in mod direct la produs inainte ca acesta sa fie diluat in mod corespunzator. Nu exista riscuri pentru publicul larg atat cat produsele sunt ferite de acces si falsificare.
- Poluarea apei: in timpul procesului nu va exista contact cu apa subterana (solul contaminat fiind deja excavat) si nici nu se vor varsa substante chimice sau produse biologice, diluate sau nediluate, in canalizarile publice sau in canalele pluviale (nota: unele dintre aceste produse, in forma diluata, sunt de fapt prescrise pentru curatarea canalizarilor si canalelor pluviale). Cantitati mici de solutie diluata de tratament se pot fi infiltra in pamant ca produs derivat incidental al functionarii echipamentului. Lichidul se evapora rapid si/sau se va absorbi in solul depozitat ca urmare a procesului de remediere.
In cazul in care considerati costurile ca fiind ridicate iar perioada in care veti obtine rezultate este prea lunga, nu trebuie decat sa intrebati despre garantii. Majoritatea tehnologiilor de remediere sunt prea putin demne de incredere pentru a oferi garantii. Nu veti putea obtine mai mult decat promisiunea ca se vor depune toate eforturile necesare. Puteti chiar constata ca transportul solului contaminat catre o statie de tratare ecologica nu ofera nicio garantie – in special daca solul contine materiale periculoase.

Va puteti curata proprietatea contaminata pentru mai putini bani decat v-ar costa transportul si inlocuirea acestuia. Probabil chiar mult mai putin. Nu numai asta, ci va vom oferi si un pret fix pentru yard cub de sol. Singura variabila este cantitatea efectiva de sol pe care o procesam. Pentru aceasta rata fixa veti primi:

- Aducerea si montarea echipamentului nostru de remediere la locatia dvs.
- Procesarea de remediere si costurile mainii de lucru are loc in totalitate la fata locului  
- Toate cele necesare pentru tratamentul de remediere
- Prelevarea de mostre si testarea de laborator anterior si ulterior tratamentului
- Plan de lucru si raport de finalizare a remedierii
- Management de proiect pentru intregul proces de remediere
- Rezultate garantate
- Liniste pentru dvs.

Sistemul nostru este foarte sigur si eficient

Noi nu vom lua solul contaminat de pe santier si nici nu il vom ingropa pe santierul dvs.

Acestea sunt “solutiile” vechi. In locul acestora, noi propunem ustensile brevetate pentru prelucrarea solului si o tehnologie de remediere chimica si biologica, pentru a trata si neutraliza intr-un mod corespunzator contaminarea insasi - fara a distruge nivelul de utilitate al solului.

Nu trebuie sa platiti de doua ori : odata pentru a transporta solul contaminat de pe santierul dvs. apoi pentru a-l inlocui cu u alt sol.

Sistemul nostru este multilateral. Sistemul nostru va trata efectiv orice tip de problema de contaminare, in cazul oricarei conditii a solului. Dumneavoastra expuneti-ne problema, iar noi o sa o rezolvam.

Sistemul nostru poate functiona pe santierul dumneavoastra. Punerea in functiune dureaza cateva minute si  nu cateva ore sau saptamani. Prelucrarea este rapida - mai rapida decat oricare alt sistem de decontaminare din gama existenta in comert, in prezent.

Sistemul nostru este accesibil. Sistemul nostru costa mult mai putin decat oricare alta metoda traditionala utilizata pentru remedierea unui santier contaminat. Iar rezultatele sunt garantate!

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura